city2 WHITE DDIAFANES

MYF2

Δωρεάν εφαρμογή με πολλές δυνατότητες

Το app της Yamaha “My Ride” που είναι διαθέσιμο δωρεάν  για android και iΟS λειτουργικά  συστήματα τηλεφώνων, αποτελεί μια εφαρμογή με πολλές δυνατότητες, με μοτοσυκλετιστικό φυσικά προσανατολισμό.

Στο My Ride καταγράφονται οι διαδρομές που κάνετε (αν το επιθυμείτε φυσικά) με το δίτροχο σας και στην συνέχεια μπορούν να αποθηκευθούν σε μια μεγάλη βάση δεδομένων, στην οποία έχουν πρόσβαση και άλλοι χρήστες της εφαρμογής.

MYF

Έτσι έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη λίστα διαδρομών απ΄όλο τον κόσμο, για τις οποίες μπορείτε να μάθετε διάφορες πληροφορίες. Μήκος, είδος διαδρομής, ακόμα και “βαθμολογία” από τους άλλους αναβάτες, σας δίνουν μια πλήρη εικόνα για τους δρόμους που θέλετε να ακολουθήσετε, με μια μοτοσυκλετιστική φυσικά ματιά.

Πέραν αυτού, το My Ride, έχει την δυνατότητα να καταγράφει σε πραγματικό χρόνο δεδομένα που αφορούν την κινητική σας κατάσταση, χρησιμοποιώντας την συσκευή του κινητού και το GPS της. 

MYF3

Έτσι έχετε μια εικόνα της ταχύτητας σας, των κλίσεων σε μοίρες, της επιτάχυνσης και της επιβράδυνσης σας, ενώ στο τέλος κάθε διαδρομής, υπολογίζονται οι μέσες τιμές ταχύτητας και αναφέρονται οι μέγιστές τιμές που επιτεύχθηκαν κατά την διαδρομή σας, σε ότι αφορά σε κλίσεις (σε μοίρες, δεξιά και αριστερά), ταχύτητα (χλμ./ώρα), επιτάχυνση και επιβράδυνση (m/s2 ).

Το My Ride της Yamaha μπορείτε να το κατεβάσετε:

 ΕΔΩ για android

 EΔΩ για iOS