iONEX KYMCO

“Καταφέραμε ότι δεν μπόρεσαν οι άλλοι” αναφέρουν χαρακτηριστικά!

Κάτι πολύ μεγάλο και καινοτομικό πρόκειται να παρουσιάσει η KYMCO στα πλαίσια της έκθεσης μοτοσυκλέτας του Tokyo, στις 22 Μαρτίου. Η εταιρεία έχει προχωρήσει σε ορισμένες πολύ τολμηρές δηλώσεις σχετικά με το θέμα και η προώθηση είναι πολύ επιθετική!

Αν μη τι άλλο, όταν δηλώνεις ότι “Πετύχαμε εκεί που οι υπόλοιποι απέτυχαν” και “Καταφέραμε ότι δεν μπόρεσαν οι άλλοι”, πρέπει να έχεις έτοιμο κάτι που να υποστηρίζει αυτές σου τις δηλώσεις, αλλιώς κινδυνεύεις να γίνεις περίγελος… και η KYMCO δεν είναι μια μικρή ή τυχαία εταιρεία που θα ρίσκαρε κάτι τέτοιο.

Για τι πρόκειται λοιπόν; Μάλλον για ένα ηλεκτροκίνητο scooter και ένα δίκτυο ή μια τεχνολογική πλατφόρμα υποστήριξης αυτού.

Η εταιρεία έχει ανακοινώσει δυο project, το “ΝΕΧ”, που προκύπτει από τα αρχικά του “New Electric eXperience” και το “iONEX”, με το πρόθεμα “iO” να θυμίζει κάτι σε λειτουργικό σύστημα ίσως (...; ) 

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το NEX είναι ένα νέο e-scooter και το iONEX, μια πλατφόρμα διασυνδεσιμότητας του scooter αυτού αλλά και μια βιώσιμη, με τα σημερινά δεδομένα τεχνολογίας και υποδομών, λύση σε ότι αφορά στην φόρτιση του scooter.

“You wish to be green without compromise” αναφέρεται στο τελευταίο banner της KYMCO, δηλαδή, σε ελεύθερη μετάφραση, ουσιαστικά είναι μια υπόσχεση εκπλήρωσης της επιθυμίας του να είναι κάποιος περιβαλλοντικά σωστός, χωρίς όμως να κάνει παραχωρήσεις.    

Όπως και να έχει, περιμένουμε με αγωνία τα αποκαλυπτήρια, τα οποία θα γίνουν στις 22 Μαρτίου, παραμονή των εγκαινίων της έκθεσης μοτοσυκλέτας του Tokyo, με το event να μεταδίδεται ζωντανά ΕΔΩ.  

Για να το παρακολουθήσετε live, βέβαια, θα πρέπει να παραμείνετε ξύπνιοι μέχρι τις 4 το πρωί αλλά αν είναι για κάτι τόσο σημαντικό όσο ισχυρίζεται η KYMCO, μάλλον θα αξίζει τον κόπο!