city2 WHITE DDIAFANES

SWM

swm outlaw 9

Δυο νέα concept μοντέλα στο Motor Bike Expo 2018

H SWM παρουσίασε 2 νέα μοντέλα στην έκθεση Motor Bike Expo 2018 στη Βερόνα, τα Outlaw & Ace of Spades. Οι πληροφορίες είναι ακόμα ελάχιστες, όμως μέσα στον Μάρτιο η SWM μιλάει για έναρξη της παραγωγής ενός από τα συγκεκριμένα concept.

Δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχει κανένα επίσημο δελτίο τύπου, ενώ λίγες είναι οι λεπτομέρειες που μπορέσαμε να μάθουμε για τα 2 μοντέλα.

 

Αν καταλάβαμε καλά, η SWM θα κάνει μια μίξη των Outlaw & Ace of Spades, για να βγάλει ένα μοντέλο στην παραγωγή.

Αμφότερες οι μοτοσυκλέτες βασίζονται πάνω στο Gran Milano, δανειζόμενες τα μηχανικά του μέρη.


Το Outlaw έχει μορφή Scrambler, με On-Off τρακτερωτά ελαστικά, διπλά τελικά εξατμίσεων...

swm outlaw 8

Το Ace of Spades έχει ζωγραφισμένο τον άσο μπαστούνι στο ρεζερβουάρ, δυο "ρολόγια" στα όργανα, μακριά τελικά εξατμίσεων εκατέρωθεν της μοτοσυκλέτας, και "μαύρη μαυρίλα πλάκωσε" βαφή.

swm ace of spades 4

Η παραγωγή του νέου μοντέλου αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2018, ενώ η SWM αναφέρει πως η τιμή του θα βρίσκεται κοντά στα 6.000 ευρώ.

swm-outlaw_8.jpgswm-outlaw_1.jpgswm-outlaw_9.jpgswm-outlaw_5.jpgswm-outlaw_4.jpgswm-outlaw_7.jpgswm-outlaw_2.jpgswm-outlaw_10.jpgswm-outlaw_3.jpgswm-outlaw_6.jpg

swm-ace-of-spades_2.jpgswm-ace-of-spades_6.jpgswm-ace-of-spades_1.jpgswm-ace-of-spades_5.jpgswm-ace-of-spades_4.jpgswm-ace-of-spades_7.jpgswm-ace-of-spades_3.jpg