Triumph

triumph black bobber

Πιο απλό και προσιτό σε σχέση με τo standard

Oι εκδόσεις “black” όπως τις εννοεί η Triumph, είναι μοτοσυκλέτες που βασίζονται σε μοντέλα παραγωγής, από τα οποία έχουν αφαιρεθεί τα λούσα και τα διακοσμητικά, ενώ το χρώμα τους είναι αυστηρά μαύρο, με τα νίκελ και τις διχρωμίες να απουσιάζουν. 

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι black εκδόσεις στην σειρά των Bonneville. που για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν το 2004, ενώ και στις μέρες μας είναι διαθέσιμες τα T100 και T120 σε “black” εκδοχές. 

Πέρα από το minimal και το δωρικό στην αισθητική των black εκδόσεων, υπάρχει φυσικά και  ένα θετικό αντίκτυπο στην τιμή, όπου είναι πάντα χαμηλότερη σε σχέση με αυτή των standard μοντέλων.

Για το 2018 λοιπόν, πέραν από το Speedmaster, η Τriumph θα παρουσιάσει και μια black εκδοχή του Bobber, η οποία αναμένεται να ακολουθεί την προσέγγιση που περιγράφηκε πιο πάνω σε ότι στην εμφάνιση της. 

Ειδικά για το Bobber, μια μοτοσυκλέτα που σχεδόν παρακαλά για customizing, η έκδοση Black έχει μεγάλη σημασία, καθότι μπορεί να αποτελέσει έναν πρώτης τάξεως καμβά για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους οι απανταχού καλλιτέχνες των μετάλλων και της βαφής. 

Για την τιμή δεν γνωρίζει κανένας τίποτα αλλά όπως αναφέρθηκε, κατά παράδοση οι “black” εκδόσεις είναι πιο φθηνές από τις standard

Αναμένουμε λοιπόν…