city2 WHITE DDIAFANES

Νέα Μοντέλα

Indian chieftain elite 1

Με μοναδική βαφή και μικρές αλλαγές

Την πιο πολυτελή και ξεχωριστή έκδοση της οικογενείας μοντέλων “Chieftain” παρουσίασε η Indian, με την ονομασία “Elite”. H μοτοσυκλέτα, η οποία βασίζεται στην Chieftain Limited, ξεχωρίζει κυρίως λόγο της μοναδικής της βαφής, την οποία η Indian oνομάζει “Black Hills Silver”. 

Indian chieftain elite 12

Πρόκειται, όπως καταλαβαίνει κανείς και από το όνομα, για μια απόχρωση σε ασημί, η οποία έχει εμπνευστεί από τα ορυχεία που βρίσκονται στην περιοχή της οροσειράς Black Hills, στην νότια Ντακότα. Κοντά εκεί, στο Spearfish, είναι και οι εγκαταστάσεις custom βαφής της Indian, οπότε να και ο απαραίτητος συσχετισμός.

Indian chieftain elite 15

Η βαφή γίνεται στο χέρι και για κάθε Chieftain Elite, απαιτούνται 25 ώρες δουλειάς από τους έμπειρους τεχνίτες της Indian… αυτό προσθέτει μοναδικότητα αλλά φυσικά θα προσθέτει και στην τιμή.  

Indian chieftain elite 19

Πέραν της βαφής, η μοτοσυκλέτα έχει το πολύ ψηλό επίπεδο εξοπλισμού της Chieftain Limited που περιλαμβάνει τον multimedia επαφικό πίνακα πληροφοριών Ride Command, ΑBS, Cruise Control, κλείδωμα από απόσταση (συμπεριλαμβανομένων των βαλιτσών), ενώ κινείται από το ThunderStroke III μοτέρ των 1.818 κ.εκ.

Σε ότι αφορά στις αλλαγές, έχει γίνει μια αναθεώρηση στους διακόπτες και στην διάταξη αυτών, για πιο εύκολο χειρισμό από τον αναβάτη. 



Indian_chieftain_elite_16.jpgIndian_chieftain_elite_20.jpgIndian_chieftain_elite_3.jpgIndian_chieftain_elite_12.jpgIndian_chieftain_elite_14.jpgIndian_chieftain_elite_8.jpgIndian_chieftain_elite_4.jpgIndian_chieftain_elite_9.jpgIndian_chieftain_elite_11.jpgIndian_chieftain_elite_7.jpgIndian_chieftain_elite_2.jpgIndian_chieftain_elite_13.jpgIndian_chieftain_elite_18.jpgIndian_chieftain_elite_19.jpgIndian_chieftain_elite_10.jpgIndian_chieftain_elite_5.jpgIndian_chieftain_elite_15.jpgIndian_chieftain_elite_6.jpgIndian_chieftain_elite_1.jpgIndian_chieftain_elite_17.jpg