city2 WHITE DDIAFANES

Διάφορα ταξιδιωτικά

 

mvagusta tour

Και κατάληξη στο εργοστάσιο της ιταλικής φίρμας στη Schiranna

 

Σε συνεργασία με την MV Agusta, ο αναβάτης του Dakar Alessandro "Ciro" De Petri οργανώνει 7ημερο ταξίδι στα 3 μεγαλύτερα ιταλικά νησιά με Turismo Veloce 800, και τελικό προορισμό το εργοστάσιο του Varese.

Βαριέστε; Νιώθετε πεσμένοι από την ελληνική πραγματικότητα; Έχετε πιάσει αράχνες; Σκουριές; Πώς θα σας φαινόταν ένα 7ημερο ταξίδι 1.850 απολαυστικών χιλιομέτρων με MV Agusta Turismo Veloce 800 στα 3 μεγαλύτερα νησιά, με κερασάκι την επίσκεψη στο εργοστάσιο της MV;

Πρώτο σκέλος του ταξιδιού, η Σικελία, και οι πλαγιές της Έτνας, με το δεύτερο να περιλαμβάνει την διαδρομή Targa Florio, μια διαδρομή αγώνα αυτοκινήτων των αρχών του 20ου αιώνα, και στη συνέχεια το λιμάνι του Παλέρμο, για επιβίβαση στο φέρι. Απόβαση στο Κάλιαρι της Σαρδηνίας το επόμενο πρωινό, και μετά από 400 χιλιόμετρα φιδίσιου δρόμου στην Riviera di Ponente, άφιξη στο Alghero. Μέσα από τα βουνά Barbagia το γκρουπ θα φτάσει στην σμαραγδένια ακτή. Και την επόμενη μέρα... Κορσική. Επιβίβαση από το Santa Teresa di Gallura, με κατεύθυνση το Bonifacio. Τέλος... επιβίβαση στην Bastia, άφιξη στη Σαβόνα, και μετά από 270 χιλιόμετρα... "εισβολή" στο εργοστάσιο των Ιταλών!

Για όσους δεν γνωρίζουν τον De Petri, ο αγωνιζόμενος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το εργοστάσιο του Varese, από τις μέρες του κλασικού Dakar -ναι, στην Αφρική-, όπου συμμετείχε με Cagiva Elefant.

Αν ενδιαφέρεστε, ρίξτε μια ματιά στο λεπτομερές πρόγραμμα του ταξιδιού και δηλώστε συμμετοχή εδώ -> http://www.mvagustaadventure.com/island-eng.html